Кредит срещу ипотека

Търсите небанков кредит срещу обезпечение или заем срещу ипотека. Обезпечените заеми позволяват поемане на задължения в по-висок размер за постигане на съответните цели на клиента. Обезпечението може да бъде учредено под формата на запор на недвижим имот, но не само.

 


     

    Небанковият заем няма да изисква от вас да изпълнявате толкова формалности, колкото банковия заем, особено ипотечния, и ще можете да изберете онлайн заем на голяма стойност. Благодарение на обезпечението под формата на залог можете да получите по-висока сума, без да се налага да кандидатствате за такова задължение в банката. Проверете каква е спецификата на обезпечените кредити и какво недвижимо или движимо имущество може да действа като залог.

     

    Описания на кредитни дружества, най-новите онлайн класации на заеми до заплата и реални мнения за кредиторите, написани от самите клиенти.Обезпечени заеми – какво означават и как работят?

    Един от елементите на предложението за кредит в банки и небанкови компании могат да бъдат обезпечените кредити. Какво означава, че е предоставен обезпечен заем? Как работи на практика? Е, това е продукт, който ви позволява да получите желаната, често доста висока сума на средствата в замяна на установяването на определена гаранция за погасяване на дълга навреме, заедно с лихви и други такси.

     

     

    Обезпечен заем – какво може да се използва като обезпечение?

    Обезпеченият заем е обект или недвижим имот. Стойността им се оценява от заемодателя или нает от него оценител. На тази база е възможно да се определи размера на кредита срещу обезпечение, което може да бъде отпуснато.

     

    Какви документи са ми необходими, за да получа ипотека?

    Самото изпълнение на основните условия за собственост и доход не е всичко, което банката ще изисква от вас. Ипотечният кредит е преди всичко същата процедура за кандидатстване като за ипотечен кредит. Първо трябва да кандидатствате за заем, към който трябва да приложите документите. Техният списък може да се различава леко в зависимост от институцията – но най-често срещаните са:

    • документ за самоличност ,
    • документация относно имота (т.е. акт за собственост, удостоверение за липса на дълг, актуална оценка).