Бърз кредит по телефона

Вземи или рефинансирай бърз кредит по телефона

Вземи или рефинансирай бърз кредит по телефона

В наши дни в България, за да получите кредит не е задължително да е от банка. Можете да направите спешно небанково искане за кредит онлайн или по телефона. Логично изниква въпроса дали такъв небанков кредит по телефона или онлайн ще бъде печеливш за вас. Може би, се питате дали тази услуга няма да бъде по-скъпа от един традиционен банков кредит.



Кои са особеностите на заемите по телефона?

– Можете ли да кандидатствате за небанков кредит без да напускате дома си и без да посещавате офиса на банката.

– Искането за кредит без напускане на дома е възможно. Това може да стане по два начина: по телефона или чрез попълване на онлайн формуляр в интернет страницата на банката или фирмата, която сте избрали. В рамките на един ден, заемодателите ви съобщават своето решение за кандидатурата си и ако е положително, ще получите парите си до няколко часа. Ако кандидатствате от банка, може да се наложи да я посетите само веднъж, за да получите парите си.

Какви документи са ви необходими, за да получите кредит онлайн или по телефона?

– За да поискате спешно небанков кредит онлайн или по телефона, е достатъчно да имате само лична карта, за да посочите правилно личните си данни. Не се изискват нито документ за заплата, нито други документи за подаването на заявление за онлайн кредит.

Дали небанковият кредит по телефона или онлайн е по-скъп от обикновения кредит, който се издава на банката?

– Не, няма да бъде. Небанковият кредит по телефона или онлайн е още по-изгоден освен това пестите време. При депозиране на заявка чрез централата на банката в допълнение към чакането на ред, допълнително ще отнеме известно време вземане на решение. Търсенето на небанкови кредити се извършва по телефона или онлайн, за да спестите време. Лихвите са по-високи, но пък банките удържат много допълнителни такси.