Обединяване на бързи кредити с лошо ЦКР

Търсите обединяване на бързи кредити с много лошо ЦКР

Как да реагирате, ако се нуждаете спешно от пари, а сте с лоша кредитна история?

Човек, който е забавил изплащането на стари кредити, най-вероятно се е сдобил с лоша кредитна история. Но как трябва да реагира такъв потребител, ако неочаквано му излезе спешна нужда от пари? Откъде да намери допълнителни средства? Едва ли някоя банка би му отпуснала заем с лошо кредитно досие – обикновено банковите институции са много стриктни в оценката на клиентите и често е много трудно хората, които не изплащат заемите си навреме, да спечелят отново тяхното доверие.

 

ОБЕДИНЯВАНЕ НА КРЕДИТИ ЗА СУМА ДО 100 000 ЛВ.






 

Но съществува и друг вариант. Някои финансови институции, които се борят за повече клиенти, непрекъснато предлагат по-изгодни и лоялни условия за теглене на бързи кредити. В този случай, дори човек с лоша кредитна история ( ЦКР) няма да получи отказ. Нека накратко да обобщим как работи бързото кредитиране:

  • Отпуснатите кредити са с по-висок лихвен процент, в сравнение с тези, които една банка би отпуснала
  • Размерът на заема отново е по-малък, ако трябва да го сравним с размера на банков кредит
  • Лихвеният процент също е по-висок

Всичко това се прави с цел да се минимализира по-високия риск, който финансовата институция поема.




Онлайн заем или опит да обедините кредити когато имате лошо ЦКР!

бърз кредит с лошо цкр Ако ще използвате услугите на микрофинансови организации, по-добре първо се информирайте точно къде да получите най-удобния заем. Както вече споменахме, тъй като те са много лоялни към клиентите, дори човек с не най-добрата кредитна история може да разчита на финансова помощ.

За да получите заем онлайн е необходимо:

  • Да попълнете формуляр за кандидатстване на уебсайта на компанията, като посочите размера на заема и срока на желания кредит.
  • Да изчакате решението на компанията (отнема около 10-20 минути).
  • Да проверете картата си за отпуснатите средства или да ги получите на ръка в офиса на организацията.

Единственото нещо, за което трябва да сте подготвени, е по-висок лихвен процент от банката за използване на заетите средства. Така микрофинансиращите компании компенсират нарасналите рискове от евентуалната невъзвръщаемост на парите. Също така е добре да припомним, че бързите кредити се отпускат за кратък период и следва да бъдат върнати възможно най-скоро.