Рефинансиране на кредит без поръчител

Рефинансиране на заем без нужда от поръчител

Има една услуга, която предлагат някои банки и почти всички фирми за кредити. Това е отпускането на онлайн кредит, който често пъти се явява спасителен план за много хора. Вие взимате едни свежи и онлайн пари, с които да се разплатите за вашите ежедневни нужди, да платите сметка за ток и вода, да организирате ваканцията си, да платите ремонта на колата. За бърз кредит се кандидатства лесно и в повечето случаи ви одобряват още същия ден.

Рефинансиране на кредит от 10 000 лв до 200 00 лв. без поръчител






Понякога онлайн кредит е единственото решение. Освен това, той си има своите предимства. Всичко може да стане през интернет, а на вас ви трябва само лична карта. Няма ги купищата документи, присъщи за банките. В една фирма за онлайн кредит можете да получите одобрение почти веднага. Често пъти, дори не ви търсят доказване на доход. Няма да ви е необходим и поръчител. Не така, обаче, стоят нещата в банките. Там е малко по-сложно.

Най-често има два вида кредити – такива, които изплащате на равни месечни вноски и такива, които връщате на заплата. Разликата е в размера на вноските и в различния им срок. При кредит до заплата трябва да върнете всичко наведнъж, като срокът в повечето случаи е 15-20 дни. Когато взимате кредит на вноски, вие избирате какви суми да внасяте и за какъв период от време да го върнете. Такъв кредит може да достигне и 15 000лв, зависи от компанията.

Едно от основанията, за да поискате кредит, е рефинансиране на стар такъв. За тази цел трябва да сте бил изряден платец в миналото. При рефинансиране, често не ви трябва поръчител. Има ясни правила и параметри по кредита, а нещата не отнемат много време.

Много е вероятно да ви предложат по-изгодни условия, ако сте от тези клиенти на фирмата с изрядно минало. Направете консултация, за да си направите сметка дали да предприемете рефинансиране на кредит. Ако условията ви устройват, не се колебайте да го направите.