Как да получим заем до аванс ?

Какво представляват кредитите до аванс?

Някой фирми отпускат пари назаем, докато работодателят не ви плати заплатата. Тази услуга е доста популярна напоследък и много хора се възползват от нея. Фирмите за онлайн кредити предлагат заем до аванс. По този начин хора изпаднали във финансова беда, могат да вземат свежи пари, с които да решат проблемите си незабавно. Ако сте свършили парите, а трябва да купите нещо, не се колебайте да кандидатствате за такъв кредит. Фирмите за кадети имат ясна политика. Договорите са написани възможно най-ясно и никой няма да тръгне да ви лъже или мами.






Кредит до аванс е услуга, която Ви дава веднага готова сума пари. Тук ще избегнете трудовите процедури, които ги има при банките например. Фирмите за кредити отдавна са опростили нещата и затова са толкова харесвания. Няма как да изтеглите например 20000 лв, но пък и няма големи изисквания за да ви одобрят за кредит. Може дори да се разминете с лихвата, ако вземете кредит и го върнете наведнъж в даден момент. Другия вариант е да си изплащате месечните вноски докато свърши срока на кредита. Размерите на тези кредити биват най-често от 100 до 2000 лв.

Условията навсякъде са различни. Различни са и сроковете, за които трябва да погасите взетия заем.




Заем до ванс означава, че вие връщате парите, веднага след аванса си и то без лихва. Ако закъснеете със срока обаче ще ви бъде начислена такава. Когато вземете например 200 лв и ги върнете в уговорения 15-дневен срок, ще трябва да върнете 200 лв и нито стотинка повече.

Закъснеете ли обаче със срока, ще имате лихва.

Вариантите да вземете кредит до аванс са няколко – по интернет, по телефона, на място в офиса на фирмата. Поръчител и извлечения за доходите най-вероятно няма да ви трябват. Носете си лична карта и малко търпение. Кредит до заплата е добър вариант да спасим положението в трудни моменти.