Онлайн кредити за хора с лоша кредитна история

Онлайн кредити за хора с лоша кредитна история ( ЦКР)

Необходимостта от  пари в днешно време е повече от очевидна. Банките, а и не само банките, предлагат онлайн кредити,  с които да покрием нуждите си.  Безспорно е, че за да ни се отпусне кредит, трябва да имаме добра кредитна история. Какво обаче да правим, ако това не е така?

Кредити за хора с лоша кредитна история за сума  до 5 000 лв.

Кредити за хора с лоша кредитна история за сума от 10 00 до 100 000 лв.




 

Кредисимо е една от най-известната фирма за отпускане на онлайн кредити, дори и да сте с лоша кредитна история. Кредитната история се проверява в Централния регистър, който се обслужва от БНБ.  От там банките и финансовите институции разбират какви кредите сте имали, редовно ли сте ги погасявали, имате ли кредити в момента и регулярно ли ги обслужвате.   На кратко казано, оттам те разбират дали сте изряден платец и дали ще имат проблеми с вас.  Ако всичко изброено ви е наред, то няма причина, поради която да не ви се отпусне кредит.

Хубаво е, преди да тръгнете да кандидатствате за даден кредит, да проучите каква ви е кредитната история и да я подобрите, в случай че тя не е добра. Това ще ви улесни при подписването на договор с банка.

Все пак да имате чисто кредитно минало не винаги е лесно. Много банки могат да откажат да ви отпуснат кредит или да го направят, но на по-висока лихва.  Затова, ако не сте с чисто кредитно минало, просто отидете в някоя фирма за онлайнкредити. Там процедурите са доста по-лесни.  Не се изисква да доказвате доход или да давате нещо като залог. Но сумите, които могат да ви отпуснат,  са доста по-малки.  Сроковете са също по-кратки.