Бързи кредити без поръчител

Бързи кредити онлайн без поръчител





На всекиго му се е случвало да му трябват свежи пари за посрещане на спешни нужди. Дори и човек да смята, че е планирал финансите си правилно, може да му се прииска да замине със семейството си на екскурзия, да чества празник или да купи неща от първа необходимост. Когато по някаква причина решението е да потърси подходяща кредитна компания.

Бързите кредити без поръчител имат многостранни предимства. На първо място е улеснения и ускорен процес по разглеждане на документите, одобрението и изпращане на становището. Всеки човек може да изтегли такъв кредит без да му се налага да предоставя на фирмата поръчител, обезщетение или да доказва месечните си доходи.

За да получи човек одобрение е необходимо да отговаря на ограничени условия. Той трябва да е на възраст над 18 години и на не повече от 70 години, да има добра кредитна история, да няма прекъсвания на осигурителния стаж и да е български гражданин.




За сравнение, когато човек тегли кредит от банка, тя ще изиска попълване и подготвяне на значителен брой документи. Освен това ще изиска поръчители, които най-вероятно ще бъдат колега или началник, а на никого не му е приятно, като дойде края на месеца, от банката да се обаждат на поръчителите му и те да му напомнят за дължимите вноски. ГПР при кредитните компании е по-висок, но те не изискват обезпечение, доказване на сигурни доходи, трудов договор или други допълнителни документи, каквито банките  обикновено.

Ако човек реши да изтегли кредит той може да го направи по всяко време на денонощието като просто попълни заявката си от разстояние и я изпрати чрез уеб сайта на компанията, която е избрал или отиде лично до неин физически офис. Становището се получава до няколко минути, а усвояването в рамките на един ден. Парите могат да бъдат получени чрез Изи Пей, по банков път или в офиса на самата фирма в брой.




 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

  •  рефинансиране на кредити без поръчител
  •  кредит без лице за контакт
  • бърз кредит онлайн бързи кредити до минути