Кредит до 5000 лева

При нужда от кредит до 5000 лева





Според специалисти, българите в най-голям процент теглят кредити, чиито суми са до 5000 лв. Ако и вие имате нужда от сума, която отговаря на посочената и се чудите коя институция да изберете, продължавайте да четете статията. Тук ще ви представим онези институции на българския финансов пазар, които са най-удовлетворителни откъм време ( кандидатстване, одобрение, получаване на пари), улеснен процес и най-вече без излишни бумащини. В повечето от тях е нужно да представите само лична карта, без да водите човек за поръчител и без да чакате много време преди да разберете отговора от банката. Това дали сте одобрен, разбирате почти на мига, а сумата може да получите до края му.




КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА

Кредит от Ferratum до 5000 лева

Политиката им е следната: сумите, които предлагат варират по скалата от 50 до 5000 лв. Кандидатстването става по лесен начин чрез апликация, използвайки Интернет. Още същия ден получавате отговор, заедно с вашите при, при одобрение. Имате възможност да вкарате предварително цялата сума по кредита при желание от ваша страна. Хубавото тук е, че ако го направите лихвата, която ще платите е само за периода, който сте използвали, т.е. в който сте изплащали.

Кредит от Профи Кредит до 5000 лева

Екипите, с които работи институцията и като цяло политиката ѝ е в полза на клиента. Тук се има предвид, че се проявява разбирателство и съчувствие към онези хора, които остават безработни или са изправени пред дадена житейска трудност като болест, смърт и т.н. В такива случаи се изработват нови варианти, в които вноската може да се отложи във времето или пък да се намали. Може да посетите както офисите, така и да попълните онлайн заявка, в която да заявите  за каква сума е искането ви (от 100 до 5000 лв.), Процесът от кандидатстването до получаването на парите е много кратък, в рамките на деня, което допълнително улеснява потребителя. Тук отново ще ви бъде нужен само документ за самоличност.

Овъргаз Капитал

Тук процедурата тече само електронно. Чрез Интернет се изпращат нужните данни за кандидатстване, а одобрението става до минути. По-различното е, че може да поискате сума до 5000 лв. при по-голяма нужда. Възможността за рефинансиране на стара дължима сума също е сред опциите на институцията.




КРЕДИТ ДО 5000 ЛЕВА