Интересува ли ви колко отнема кандидатстването за бърз кредит? Ние ще ви изясним – отнема не повече от двадесет минути. И може да стане онлайн. Какво ще ви е нужно, за да попълните документите? Лична карта и нищо повече – нито трудов договор, нито поръчители, нито доказване на доходи.

Всеки един човек е бил изложен на спешна нужда от пари. Не можем да отричаме реалността, в която живеем днес, свързана почти изцяло с наличието на финансови средства. Животът не е само пари, но е хубаво да ги имаш. А в случай, че ги нямаш, насреща са бързите кредити. Те са един вид „помощ от приятел“ , като рискът приятелят да ви откаже заема се свежда до минимум.

Друго предимство на бързите кредити е кандидатстването чрез интернет. Условието е да имате добра кредитна история и почти веднага сте одобрени. Връщането на заема отново става онлайн. Системата е много добре измислена и досега действа безотказно. Най-често сроковете не надвишават 12 календарни месеца, като най-търсените са краткосрочните кредити до 30 дни. Сумите варират между 20 и 500 лева. Рядко се отпускат големи суми, поради високия риск. При желание на клиента средствата могат да се преведат и по банков път.

Така със сигурност можем да кажем, че доста скоростно се развиват фирмите, които предлагат бързи кредити онлайн, като по този начин избутват на заден план тромавата процедура по кандидатстване за заем, и я заменят с удобството да си седиш у дома и да попълваш документите по интернет. Изтегляте брошура, попълвате данните и сте готови. Без доказване на доходи, без поръчители и трудови договори.