Кредит срещу граждански договор

Кредит срещу граждански договор / Кредит на граждански договор





Много от банките искат да им предоставите трудов договор, с който да докажете доходите си. И това не е всичко. Трябва да попълните и редица документи и да се срещнете с кредитен инспектор, който да провери всичко и да ви зададе най-неудобните въпроси, които сте чували някога и едва ли не да ви накара да се почувствате виновни, за това че искате кредит като всеки нормален човек, имащ това право.

В днешно време обаче работата на трудов договор е едва ли не лукс, който не всеки има. И тогава изниква и въпроса какво да правите, когато заплатата ви се определя от изработени часове на месец или на свършен проект/задача?

Трудно бихте намерили банка, която да ви отпусне кредит при такива условия. Ако го направи, то тя ще се застрахова предварително, като ви даде сложи и по-висока лихва. Най-добрият вариант в тези случай са небанковите институции, които отпускат онлайн кредити.




Повечето такива фирми са така наречените фирми за онлайн кредити. При тях можете да кандидатствате за дадения заем онлайн. Не е необходимо да попълвате документи или да доказвате доход. Разбира се, лихвата е по-висока, сумата е по-малка и срокът за връщане също е по-малък, но пък удобството, което предоставят тези фирми, си струва.

Одобрението също става много бързо. Например, ако кандидатствате сутринта, то вие можете още вечерта да имате парите. При одобряването не се изисква нищо специално. Просто кредитен консултант ще се свърже с вас в рамките на 24 часа, за да потвърдите въвелите данни в системата на съответната фирма.

Всъщност, понякога да изтеглим такъв кредит се оказва най-лесното нещо на света и често не си даваме сметка с какво се захващаме. Това все пак е заем, който трябва да върнем от заплатата си следващия месец и автоматично се превръща и в разход. Трябва да помислите добре, преди да изтеглите подобен заем.